tirsdag 17. november 2009

Noen nye bilder fra rekkehuset

Her er noen bilder fra opp pussingen. Er kjøkkenskap dører som ligger på gulvet og blir hvite. Bordet og stolen som er med på bildet har vi arvet fra farmoren til sambo. Har 8 sånne stoler som skal bli hvite. Nå er di trefarget og lakket tror jeg..noen er grunnet da. Borde er også grunnet å skal bli hvit.


Junior er også med å maler eller han er med å ligger på gulvet å distraherer oss sånn at vi bruker dobbelt så lang tid på å male en vi egentlig trenger :)
Dette framskapet har vi også arvet etter farmoren til sambo. Jeg syntes det er nydelig. Skal få en grundig vask og litt maling.


Sånn ser det ut i trappegangen..er likedan malt i trappen ned til kjelleren bare at der er det malt blått først. Å så er det lagt på et eller anne endel plasser for at det skal se ut som grov mur.
Lekkert ikke sant?Skal komme med flere bilder i morgen eller torsdag. Da kan dere få se bilder av ytterdøren.
Flytting på lørdag så har litt å gjøre på om dagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

D bli kjæmpefint. Dåkk kjæm heilt sekkert t å trives i Kroppanmarka. Bodd dær før æ å trivdes bra dein gangen:-) Kjæm å besøke dåkker en gang når ailt e på plass å dåkk ha bodd dåkk innj litt:-) Tar me mæ litjguten å gåt mæ en tur:-) Lykke t videre me oppussinga å flyttinga. Bli deili når dåkk e færdi :-)
Klæm:-)

Kari :-)

glad i hvitt sa...

Hei! innpakningspapiret har jeg kjøpt på Ikea. Det er hvitt med et helt lyse grått mønster! Ha en flott torsdag:) Klem Eli

Anonym sa...

Du, du må ikke male framskapet!! Det er jo så fint som det er nå!!

Klem, Astrid (febbis)