torsdag 5. november 2009

Drømmer om ting som jeg ikke får..


Jeg sitter å drømmer meg bort i bilder på nette. Et slikt skrivebord vil jeg ha. Tenk å kunne sitte å surfe på nette ved et slikt bord...ikke at jeg sitter ved et bord så ofte da jeg somregel har laptopen i fanget i sofa. Men hadde sikkert sittet ved et bord hadde jeg had et så fint et.

Syns disse plakatene er litt fine, men er ikke sikker på om di er helt "ut" nå. Har egentlig lyst på den der det står Keep calm and make coffe. Men får se hvordan ting blir i ny huset om det blir plass på veggen på kjøkkenet.

En sånn her komode ønsker jeg meg. Den er nydelig syntes jeg.

Ellers så lurer jeg på hva jeg skal finne på til folk i julegave i år. Er jo ingen som vil komme med julegave ønsker jo!! Skjønner det ikke. Har mange ønsker jeg.. Er kanskje litt dyre ønsker men gavekort og penger ordner jo den delen da.
Lurer på om jeg skal prøve å sy noen ris/hvetevarmere og lage noen slike glass ->

Cookis på glass. Bare tilsett et egg og litt smør. Å så ser di jo rå gode ut. Å det gjør disse kakaoglassene også.


5 kommentarer:

Heidi sa...

Hei!
Koselig å finne deg, ser vi driver med det samme; drømmer:) Hihi, ja det er så mye fint å drømme seg vekk i enten på nett, i butikker eller i hodet. Jeg ilker også gamle, koselig skrivebord og angrer på alt det nye jeg har kjøpt. En del arbeid med maling, men veldig verd det når det er ferdig. Gratulerer med nytt hus, blir nok spennende å skape et nytt hjem. Titter innom igjen:) Klem fra Heidi

Anette {foreldremanualen} sa...

Så mye fint! :-D
Apropos plakatene så ville jeg gått for den "..make cofee" versjonen ja! ;-)

Anita sa...

Fiiin blogg du har.
Spennende med nytt hus. Jeg har den plakaten i sølv og svart, veldig fornøyd. koslig å kikke innom deg.
klem fra amo

Camilla sa...

Det skrivebordet var nydelig! Kan jeg spørre hvor du fant det?
Jeg liker de plakatene kjempegodt også, så lekker farge på dem. Men jeg har tenkt tanken at jeg kanskje er litt "treg" om jeg kjøper en sånn nå. På den annen side har jeg ikke sett dem andre steder enn på bloggene, så jeg blir jo førstemann av oss i omgangskretsen da!
Haha.
Jeg falt også for de cookies glassene til bakerella. Knalltøffe!

cherryblossomgirl sa...

Hei, så fin blogg du har :)
Jeg skal gi bort hjemmelaget plommesyltetøy til alle (!) i år. Har kjøpt søte små "norges glass" og lager noen søte etiketter og tryller litt med cellofan, og vips...! Moro å lage og moro å gi bort syns jeg :)

Fiiiine møbler du har funnet! Jeg ønsker meg også et nydelig lite skrivebord til blogghjørnet mitt! Ønske, ønske, ønske...!

Fiiin dag til deg! :)