onsdag 17. juni 2009

Huset til Svigerfar

Sånn ser huset til Svigerfar og kona ut nå. På onsdag 10 juni brant huset deres ned. Er helt utrolig tragisk og trist. De mistet alt de eier bortsett fra bilen og klærne de hadde på seg.
I dag var vi å så på brann tomten sånn at frøkna vår på snart 5 år skulle skjønne at alt var borte og ødelagt. Hun har jo aldri opplevd brann før så hun har hadt en del spørsmål. I morgen kommer Svigefar og fruen på middag til oss. De bor foreløbig på et leilighets hotell. Huset vil jo etter hvert bli bygget opp eller det vil bli bygget et nytt.
Forsiden av huset.

Dette gjerdet er foran den veggen på bildet over. 2 forskjellige verdner på ver sin side av gjerdet. Nedbrent hus på ene siden og nydelige blomster på andre siden.
Dette er bilde av den langveggen dere ser på bildet over. Jeg kjenner jo nesten ikke igjen huset fra denne vinkelen nå.


3 kommentarer:

Malin a.k.a. Boop sa...

Uff, så uhyggelig og leit. Det må være trist å miste alt man eier på den måten. Selv om det "bare" er ting, så er det jo ofte mange minner knyttet til tingene. Håper alle de praktiske tingene ordner seg etterhvert. Det er sikkert mye å ordne opp i etter en slik hendelse.

linn kristine sa...

Det er mitt største mareritt, at huset skal begynne å brenne. Men bare man får med seg familien og bildene/negativene ut - så har man faktisk ikke tapt noe.
Bra det gikk bra med svigers, nå får man håpe alt det praktiske ordner seg raskt.

Tonje sa...

Huff, så tragisk!! Stakkars som har mistet alt, men godt at det bare var materielle tap i det minste, for å se det positive i det. Håper alt er bra med dere! Altfor lenge siden sist. *klem*