tirsdag 2. desember 2008

Advent

Ja da er adventa her. Har ikke kommet så godt i gang med noe som helst vi da... men håper å få gjort litt i helga.
Var på grantenning på søndag på Heimdal. Fikk ikke noe fint bilde av treet da det var så sinsykt masse folk der. Men har et fikk noen bilder av frøkena. Etter tenningen var vi på samfunshuset på kafe og frøkena fikk kjøre hest og slede.

Adventsstaken ble simpel i år. Orket ikke den vi har fra før av så kjøpte kubbelys og brukte noen tall jeg hadde liggende.

Adventskalenderen til frøkena ble å ferdig i siste liten..eller den mangler 3 pakker så kan vel ikke si den er ferdig. Fant ingen logisk plass å henge den så har hengt opp pakkene i en kleshenger. Hun syntes det er stor stas med pakkekalender og er stadig borte å tar på pakkene å sjekker ut hvordan pakke som kommer når. : )

Til helga håper jeg å få handlet det meste av julegaver som skal sendes og få opp julegardinene. Har egentlig lyst på nye gardiner men di er jo bare 1 år så må nok vente et år eller to til først. *sukk*

1 kommentar:

linn kristine sa...

Herlighet for en storunge du har fått! Bættere, bra du har en ny til heving i ovnen for hun der flytter jo snart hjemmefra. :D
Når har du termin? Når kommer magebilder? :D